Naša firma se bavi izradom folijskih prednjih maski uređaja. Idealno rešenje za prednje maske Vaših uređaja.  
  Naše folije Vas oslobađaju mrkotrpne i precizne izrade prednjih limova, isntrument tabli. Ispod naših folija ostaju sakriveni sve ogrebotine i nepreciznosti kod obrade lima. Nepotrebne rupe ili mesta šrafova ako su sa upuštemom glavom lako se mogu maskirati. Sve ovo ima cilj da Vaši uređaji budu što lepšeg izgleda.  
  Sama folija je termo stabilna i mat (da se izbegne odsjaj svetlosti). Farba se nanosi sa zadnje strane folije time se postiže maksimalna zaštićenost otiska od mehaničkih uticaja. Nijanse i broj boja nije ograničeno.  
     
 
Na mestima gde se nalazi displej folija može da ostane prozirna (LCD displej) ili da bude presvučen filtrirajućim slojem da bi tekst na displeju bio što vidljiviji (LED displeji).  
  Na mestima tastera postoji mogućnost da se uradi ispučenje na foliji (kalotiranje). Sa ovim postupkom dobija se dva poželjna efekta. Foliji se produžava hod na mestu tastera, automatski taster ne mora tako precizno da bude udaljen od folije, pa ipak na pritisak reagovaće, a osim toga ova ispupčenja se osećaju pod prstima, što olakšava kucanje na tastaturi.  
  Sama folija se lepi sa obostrano lepjivom folijom na uređaj.  
  Na štampanu ploču se montiraju mikroprekidači, tasteri sa kratkim hodom. Ovde su primer nekih odgovarajućih tastera za ovu namenu.  

rf15r

rf15n rf15 racon8 racon12
www.rafi.de/html/englisch/html/kurzhubtaster.htm
 
  Jedan primer za rešenje ploče uređaja
   
 
Stranica je optimizovaba za IE 5. 1024x768
WEBMASTER je ovu stranicu poslednji put promenio